Informació i reserves

Escolliu la travessa que voleu reservar

FINAL DE TEMPORADA EL 30 DE SETEMBRE

Travessa de 5 o 6 dies que puja el cim més alt d’Andorra: el Comapedrosa de 2942 m, el cim més alt de Catalunya i el Ariège: la Pica d’Estats de 3143 m i el cim de Tristaina de 2878 m 
la-porta-del-cel
Travessa de 5 dies que puja el cim més alt de Catalunya i el Ariège: la Pica d’Estats de 3143 m i el pic de Certascan de 2853 m.
Muntanyes de Llibertat
Travessa de 4 dies que segueix els camins de l’èxode jueu i republicà i puja el pic de Certascan de 2853 m.
Per informació podeu telefonar o enviar un  mail

Per reservar ompliu el formulari, farem les reserves als refugis i hotels que voleu i us demanarem una paga i senyal per confirmar-la

Depenent de l’evolució de la COVID, per accedir al refugi necessitareu mascareta. Si segueix igual ja no caldrà portar sac de dormir ni xancles (sí un sac llençol com sempre)
Informació per reservar

El cost de la inscripció és de 30 euros i dóna dret a:

Tarja de pas per segellar als cims i els refugis

Reserva centralitzada de tots els refugis i hotels

Mapa de l’editorial Alpina 1:25.000

Samarreta exclusiva de la travessa

 • La temporada 2022 és del 3 de juny al 30 de setembre.
 • Fins al 15 de juliol o inclòs els primer dies d’agost es poden necessitar grampons. El cost del lloguer és de 20 € pels dies de la travessa
 • Tot i que el recorregut està marcat amb pintura, (excepte un tram entre l’estany de Montestaure i el refugi de Pinet) és aconsellable a més del mapa portar GPS o telèfon. Amb boira és imprescindible!
 • El cost total aproximat de 4 mitges pensions en els refugis, per un soci de la FEEC+FEDME és de 200,32€, de la FEEC 211,32 €, de la FEDME 221,32 € i si no teniu cap carnet 232,32 €. Si afegim una nit d’hotel, un grup de 3 o 4 són 47 € per persona, i en habitació doble 52 € per persona.
 • Us recomanem fer el viatge fins a Tavascan i el mateix dia, després de dinar o a mitja tarda pujar a sopar i dormir a Graus on recollireu el material.
 • Si no esteu federats, podeu contractar una assegurança d’accidents amb nosaltres. Té un cost de 25 € per tots els dies de la travessa
 • Si teniu dret a algun descompte als refugis, heu de portar a la travessa la tarja de federat i el DNI
 • Heu de portar diners en efectiu per fer el pagament pendent dels refugis. Només accepten targetes de crèdit els hotels, Graus i Vallferrera.
Només per fer reserves

  Reserva La Porta del Cel
  1. Escolliu si voleu MP (Sopar, dormir i esmorzar) o PC (MP+ picnic)

   1. He llegit i accepto avís legal i política de privacitat

   1. He llegit i accepto les condicions de les reserves

  Heu d'acceptar l'avís legal i les condicions de les reserves per poder enviar el missatge.

  La finalitat d’aquesta web és la de facilitar les reserves dels refugis. La realització d’aquest circuit comporta uns riscos i dificultats que cada persona ha de valorar segons la seva experiència, i per tant és una decisió personal l’assumpció d’aquests riscos. Els horaris, dificultats i tracks, són només una eina orientativa. Si dubteu, deixeu-vos portar per un guia de muntanya.