Informació i reserves

Escolliu la travessa que voleu reservar

FINAL DE TEMPORADA EL 30 DE SETEMBRE

Travessa de 5 o 6 dies que puja el cim més alt d’Andorra: el Comapedrosa de 2942 m, el cim més alt de Catalunya i el Ariège: la Pica d’Estats de 3143 m i el cim de Tristaina de 2878 m 
Travessa de 5 dies que puja el cim més alt de Catalunya i el Ariège: la Pica d’Estats de 3143 m i el pic de Certascan de 2853 m.
Travessa de 4 dies que segueix els camins de l’èxode jueu i republicà i puja el pic de Certascan de 2853 m.
Per informació podeu telefonar o enviar un  mail

Per reservar ompliu el formulari, farem les reserves als refugis i hotels que voleu i us demanarem una paga i senyal per confirmar-la

Encara no se sap si els refugis tindran les places reduïdes com el 2020 i haureu de portar sac de dormir, capçal i xancles.
Informació per reservar
Estem a l’espera de que se instal·li un nou passamans per arribar al refugi de Pinet. Estem en converses, però a hores d’ara no sabem quan es solucionarà aquest problema, i fins que no es faci aquesta actuació, els forestals francesos han prohibit el pas per arribar al refugi de Pinet. Així que de moment podem escollir diferents solucions:

1. Recopilar totes les dades de la reserva i quan ens assegurin una data d’obertura de la travessa, ens comuniquem amb vosaltres per fer el pagament.

2. Reservar La Porta del Cel afegint un dia més al recorregut per anar de Certascan a Marc i al dia següent de Marc al refugi de Pinet. Només algunes persones molt entrenades podrien fer l’etapa en un dia sense baixar a Marc

3. El més aconsellable es fer la travessa de 5 o 6 dies https://elsgegantsdeles3nacions.com/ que també ens porta al cim de la Pica d’Estats a més del cim més alt d’Andorra el Comapedrosa de 2942 m i el pic de Tristaina de 2878 m. Les etapes són molt semblants a les de La Porta del Cel, i el paisatge més variat i espectacular.

4. També podem fer la travessa de 4 dies http://www.muntanyesdellibertat.com/ . És un recorregut de gran bellesa amb un paisatge molt variat i a més és una rememoració del pas de republicans i jueus que seguien aquests camins que ens porta a culminar el Pic de Certascan de 2853 m.

El cost de la inscripció és de 30 euros i dóna dret a:

Tarja de pas per segellar als cims i els refugis

Reserva centralitzada de tots els refugis i hotels

Mapa de l’editorial Alpina 1:25.000

Samarreta exclusiva de la travessa

 • La temporada 2021 és del 3 de juny al 30 de setembre, si bé es pot allargar depenent de les condicions
 • Fins al 15 de juliol o inclòs els primer dies d’agost es poden necessitar grampons. Podeu llogar grampons a Graus per 20 €
 • Tot i que el recorregut està marcat amb pintura, (excepte un tram entre l’estany de Montestaure i el refugi de Pinet) és aconsellable a més del mapa portar GPS o telèfon. Amb boira és imprescindible!P
 • Les etapes són llargues i és aconsellable dormir a tots els refugis. També us podem reservar un hotel a l’inici o al final de la travessa.
 • Us recomanem fer el viatge fins a Tavascan i el mateix dia, després de dinar o a mitja tarda pujar a sopar i dormir a Graus on recollireu el material.
 • Si no esteu federats, podeu contractar una assegurança d’accidents amb nosaltres
 • Si teniu dret a algun descompte als refugis, heu de portar a la travessa la tarja de federat i el DNI
 • Heu de portar diners en efectiu per fer el pagament pendent dels refugis. Només accepten targetes de crèdit els hotels i a Graus.
Només per fer reserves

  Reserva La Porta del Cel
  1. Escolliu si voleu MP (Sopar, dormir i esmorzar) o PC (MP+ picnic)

   1. He llegit i accepto avís legal i política de privacitat

   1. He llegit i accepto les condicions de les reserves

  Heu d'acceptar l'avís legal i les condicions de les reserves per poder enviar el missatge.

  La finalitat d’aquesta web és la de facilitar les reserves dels refugis. La realització d’aquest circuit comporta uns riscos i dificultats que cada persona ha de valorar segons la seva experiència, i per tant és una decisió personal l’assumpció d’aquests riscos. Els horaris, dificultats i tracks, són només una eina orientativa. Si dubteu, deixeu-vos portar per un guia de muntanya.