Informació i reserves

Escolliu la travessa que voleu reservar
Travessa de 5 o 6 dies que puja el cim més alt d’Andorra: el Comapedrosa de 2942 m, el cim més alt de Catalunya i el Ariège: la Pica d’Estats de 3143 m i el cim de Tristaina de 2878 m 
Travessa de 5 dies que puja el cim més alt de Catalunya i el Ariège: la Pica d’Estats de 3143 m i el pic de Certascan de 2853 m.
Travessa de 4 dies que segueix els camins de l’èxode jueu i republicà i puja el pic de Certascan de 2853 m.
Per informació podeu telefonar o enviar un  mail Per reservar ompliu el formulari, farem les reserves als refugis i hotels que us interessen
Informació per reservar
El cost aproximat de la mitja pensió als 4 refugis és de 243€. Amb el carnet de la FEEC o correspondència 231€. Si voleu pícnics a 3 refugis caldria afegir 37 € més.

I si voleu mitja pensió en un hotel el dia d’arribada o de tornada, serien 54€ més en habitació doble i 49€ si sou 3 o 4 persones.

Fent la reserva obtindreu uns avantatjes:

Reserva centralitzada a tots els refugis i hotels amb un únic ingrés.

Samarreta tècnica exclusiva

Mapa de l’editorial Alpina 1:25.000

PDF amb la descripció del recorregut.

Tarja de pas per segellar als cims i als refugis

Possibilitat de contractar una assegurança d’accidents a 25€

 • La temporada 2021 és del 4 de juny al 26 de setembre.
 • Fins al 15 de juliol o inclòs més tard es poden necessitar grampons. Tenim de lloguer a Tavascan per 20 €
 • Tot i que el recorregut està marcat amb pintura, és aconsellable a més del mapa portar GPS o telèfon. Amb boira és imprescindible!
 • Les etapes són llargues i és aconsellable dormir a tots els refugis. També us podem reservar un hotel a l’inici o al final de la travessa.
 • La inscripció i el material s’agafen a l’hotel a Tavascan.
 • Si no esteu federats, podeu contractar una assegurança d’accidents amb nosaltres
 • Si teniu algun carnet de club alpí amb dret a descompte a algun refugi, heu d’enviar-me un escàner o foto d’aquests de tots els components del grup. De totes formes també heu de portar-lo a la travessa junt amb el DNI per mostrar-lo als refugis. Si no el porteu, cada guarda us cobrarà fins a 12,50€ segons les seves tarifes.
 • Heu de portar diners en efectiu per fer el pagament pendent dels refugis. Només accepten targetes de crèdit els hotels i a Graus.
Només per fer reserves

  Reserva Muntanyes de Llibertat
  1. Escolliu si voleu MP (Sopar, dormir i esmorzar) o PC (MP+ picnic)
   1. He llegit i accepto avís legal i política de privacitat
   1. He llegit i accepto les condicions de les reserves

  Heu d'acceptar l'avís legal i les condicions de les reserves per poder enviar el missatge.

  La finalidad de esta web, es la de facilitar las reservas de los refugios. La realización de este circuito comporta unos riesgos y dificultades que cada persona tiene que valorar según su experiencia, y por tanto es una decisión personal asumir estos riesgos. Los horarios, dificultades y tracks, son tan sólo una herramienta orientativa. Si dudáis, dejaros llevar por un guía de montaña.