La temporada per fer la travessa és de juny a setembre .
Tot el recorregut està senyalitzat
amb pintura blanca i vermella de GR i groga.

Si bé la travessa no ofereix dificultats especials, (excepte l’ascensió opcional al pic de Tristaina  que té una curta grimpada no apta per tothom) transitem per terreny de muntanya amb trams empinats, tarteres o inclòs neu, fent llargues etapes i desnivells importants que ens demanen estar habituats a caminar per l’alta muntanya als  Pirineus.

Fins al 15 de juliol o fins a finals de mes, poden ser necessaris els grampons, bastons o inclòs el piolet
Tingueu en compte que
l’arribada als refugis ha de ser abans de les 19 hores.
Podem començar les travesses tant a Arinsal o al Serrat (Andorra), a Marc (Auzat-França) o a la Vallferrera (Catalunya).

travessa de 5 dies

Aparquem a Arinsal i fem el trasllat en bus públic o taxi a El Serrat on comencem la ruta a peu. L’últim dia des del refugi de la Vallferrera baixem fins a Arinsal i per tant no dormim al refugi de Comapedrosa.

CIRCUIT DE 6 DIES

Aparquem a El Serrat i fem el bucle sencer a peu. Es dorm a tots els refugis.

CIRCUIT DE 4 DIES

Aquesta travessa només la aconsellem si no disposeu de 5 dies. Els 2 últims dies són molt exigents i haurem de caminar unes 8-9 hores. Aparquem a Arinsal i la primera nit dormim al refugi del Comapedrosa. El segon dia pugem el pic del Comapedrosa i anem a dormir al refugi de la Vallferrera. El tercer dia pugem la Pica d’Estats i el quart dia pugem el pic del Medacorba per tornar fins a Arinsal.

Amb el suport de:

La finalitat d’aquesta web és la de facilitar les reserves dels refugis. La realització d’aquest circuit comporta uns riscos i dificultats que cada persona ha de valorar segons la seva experiència, i per tant és una decisió personal l’assumpció d’aquests riscos. Els horaris, dificultats i tracks, són només una eina orientativa. Si dubteu, deixeu-vos portar per un guia de muntanya.